Efternamn AbegueAtt veta mer om Abegue efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abegue ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abegue.

Abegue efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abegue, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abegue är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abegue

Visa karta över efternamnet Abegue

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abegue i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abegue, så att vi kan få exakt information om alla Abegue som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abegue efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abegue efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abegue är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abegue i världen

 1. Gabon Gabon (1315)
 2. Ekvatorialguinea Ekvatorialguinea (36)
 3. Mauretanien Mauretanien (9)
 4. Spanien Spanien (7)
 5. Kamerun Kamerun (3)
 6. Frankrike Frankrike (2)
 7. Brasilien Brasilien (1)
 8. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (1)
 9. Wales Wales (1)
 10. Marocko Marocko (1)
 11. Nigeria Nigeria (1)
 12. Senegal Senegal (1)
 13. Sydafrika Sydafrika (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abegue runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abegue efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abegue är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abegue är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abegue genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abegue. Detta beror på att efternamnet Abegue ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abegue när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abegue.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abegue kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abegue ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abegue eller något av de liknande efternamnen till Abegue kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abegue har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abegue, men med en gemensam rot.

 1. Abegg
 2. Abego
 3. Abegi
 4. Abega
 5. Avege
 6. Abaga
 7. Abagiu
 8. Abecia
 9. Abeck
 10. Abeiza
 11. Abeja
 12. Abeos
 13. Abes
 14. Abeso
 15. Abezia
 16. Abghi
 17. Abiega
 18. Abiego
 19. Abke
 20. Aboagye
 21. Abogo
 22. Absou
 23. Abueg
 24. Abasse
 25. Avezu
 26. Apoque
 27. Abase
 28. Abuga
 29. Abouke
 30. Abg
 31. Abuz
 32. Abog
 33. Abuj
 34. Abiche
 35. Avesque
 36. Abacho
 37. Abaco
 38. Abaiga
 39. Abajo
 40. Abakouy