Efternamn AbacoAtt veta mer om Abaco efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abaco ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abaco.

Abaco efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abaco, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abaco är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abaco

Visa karta över efternamnet Abaco

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abaco i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abaco, så att vi kan få exakt information om alla Abaco som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abaco efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abaco efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abaco är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abaco i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (735)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (17)
 3. Brasilien Brasilien (9)
 4. Italien Italien (9)
 5. Uganda Uganda (8)
 6. Argentina Argentina (5)
 7. Kanada Kanada (5)
 8. Bahamas Bahamas (4)
 9. Portugal Portugal (4)
 10. Spanien Spanien (3)
 11. Peru Peru (3)
 12. Mexiko Mexiko (2)
 13. Österrike Österrike (1)
 14. Australien Australien (1)
 15. Belgien Belgien (1)
 16. Schweiz Schweiz (1)
 17. Colombia Colombia (1)
 18. Frankrike Frankrike (1)
 19. England England (1)
 20. Malaysia Malaysia (1)
 21. Nigeria Nigeria (1)
 22. Rumänien Rumänien (1)
 23. Singapore Singapore (1)
 24. Uruguay Uruguay (1)
 25. Venezuela Venezuela (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abaco runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abaco efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abaco är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abaco är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abaco när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abaco.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abaco kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abaco ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abaco eller något av de liknande efternamnen till Abaco kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abaco har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abaco, men med en gemensam rot.

 1. Abacho
 2. Abajo
 3. Abaso
 4. Abbaco
 5. Abaca
 6. Abac
 7. Abaga
 8. Abas
 9. Abasi
 10. Abass
 11. Abaz
 12. Abaza
 13. Abazi
 14. Abeck
 15. Abego
 16. Abeso
 17. Abici
 18. Abjo
 19. Abogo
 20. Aubac
 21. Aubach
 22. Apaca
 23. Abasca
 24. Abiko
 25. Aabac
 26. Apayco
 27. Abc
 28. Abich
 29. Abbaci
 30. Abaqi
 31. Abaj
 32. Abase
 33. Avako
 34. Abaka
 35. Avaca
 36. Abachi
 37. Aboso
 38. Abasa
 39. Abagiu
 40. Abaiga