Efternamn AbakouyAtt veta mer om Abakouy efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abakouy ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abakouy.

Abakouy efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abakouy, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abakouy är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abakouy

Visa karta över efternamnet Abakouy

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abakouy i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abakouy, så att vi kan få exakt information om alla Abakouy som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abakouy efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abakouy efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abakouy är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abakouy i världen

 1. Marocko Marocko (204)
 2. Spanien Spanien (46)
 3. Belgien Belgien (6)
 4. Tyskland Tyskland (1)
 5. Frankrike Frankrike (1)
 6. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abakouy runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abakouy efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abakouy är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abakouy är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abakouy. Detta beror på att efternamnet Abakouy ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abakouy när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abakouy.

 1. Abikou
 2. Abaco
 3. Abagiu
 4. Abajo
 5. Abaso
 6. Abjayou
 7. Absou
 8. Abiko
 9. Avako
 10. Abaka
 11. Abuaku
 12. Abacho
 13. Abaga
 14. Abaiga
 15. Abas
 16. Abasi
 17. Abass
 18. Abassi
 19. Abaz
 20. Abaza
 21. Abazi
 22. Abbaco
 23. Abego
 24. Abegue
 25. Abeos
 26. Abeso
 27. Abiosi
 28. Abjo
 29. Abke
 30. Abogo
 31. Abos
 32. Aboza
 33. Auboux
 34. Apaka
 35. Abaca
 36. Abasca
 37. Aavok
 38. Abasse
 39. Aabak
 40. Abichou