Efternamn AbesoAtt veta mer om Abeso efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abeso ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abeso.

Abeso efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abeso, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abeso är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abeso

Visa karta över efternamnet Abeso

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abeso i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abeso, så att vi kan få exakt information om alla Abeso som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abeso efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abeso efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abeso är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abeso i världen

 1. Ekvatorialguinea Ekvatorialguinea (24992)
 2. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (2319)
 3. Uganda Uganda (774)
 4. Filippinerna Filippinerna (421)
 5. Spanien Spanien (175)
 6. England England (15)
 7. Papua Nya Guinea Papua Nya Guinea (13)
 8. Ryssland Ryssland (13)
 9. Förenta staterna Förenta staterna (4)
 10. Argentina Argentina (3)
 11. Vitryssland Vitryssland (3)
 12. Kamerun Kamerun (2)
 13. Nigeria Nigeria (2)
 14. Benin Benin (1)
 15. Kina Kina (1)
 16. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (1)
 17. Etiopien Etiopien (1)
 18. Gabon Gabon (1)
 19. Skottland Skottland (1)
 20. Israel Israel (1)
 21. Marocko Marocko (1)
 22. Malaysia Malaysia (1)
 23. Ukraina Ukraina (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abeso runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abeso efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abeso är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abeso är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abeso har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abeso som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abeso kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abeso ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abaso
 2. Abego
 3. Abes
 4. Aubeso
 5. Aboso
 6. Abaco
 7. Abajo
 8. Abas
 9. Abasi
 10. Abass
 11. Abbes
 12. Abbs
 13. Abeck
 14. Abegg
 15. Abeja
 16. Abeos
 17. Abiego
 18. Abis
 19. Abiss
 20. Abiuso
 21. Abjo
 22. Abogo
 23. Abos
 24. Absou
 25. Abys
 26. Aves
 27. Avesa
 28. Abegi
 29. Abs
 30. Abyss
 31. Abiko
 32. Abssi
 33. Abega
 34. Abish
 35. Abase
 36. Absi
 37. Afuso
 38. Absy
 39. Abasa
 40. Abbess