Efternamn AbegaAtt veta mer om Abega efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abega ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abega.

Abega efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abega, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abega är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abega

Visa karta över efternamnet Abega

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abega i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abega, så att vi kan få exakt information om alla Abega som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abega efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abega efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abega är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abega i världen

 1. Kamerun Kamerun (6554)
 2. Nigeria Nigeria (91)
 3. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (62)
 4. Frankrike Frankrike (41)
 5. Mauretanien Mauretanien (24)
 6. Uganda Uganda (19)
 7. Filippinerna Filippinerna (12)
 8. Förenta staterna Förenta staterna (11)
 9. Peru Peru (6)
 10. Angola Angola (4)
 11. Tyskland Tyskland (3)
 12. Luxemburg Luxemburg (3)
 13. Taiwan Taiwan (2)
 14. Kanada Kanada (2)
 15. Ryssland Ryssland (1)
 16. Senegal Senegal (1)
 17. Tchad Tchad (1)
 18. Belgien Belgien (1)
 19. Sydafrika Sydafrika (1)
 20. Burkina Faso Burkina Faso (1)
 21. Schweiz Schweiz (1)
 22. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (1)
 23. Norra Cypern Norra Cypern (1)
 24. Spanien Spanien (1)
 25. England England (1)
 26. Ghana Ghana (1)
 27. Guinea Guinea (1)
 28. Kroatien Kroatien (1)
 29. Italien Italien (1)
 30. Kenya Kenya (1)
 31. Sydkorea Sydkorea (1)
 32. Liberia Liberia (1)
 33. Mexiko Mexiko (1)
 34. Malaysia Malaysia (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abega runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abega efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abega är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abega är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abega när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abega.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abega har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abega som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abega kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abega ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abega eller något av de liknande efternamnen till Abega kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abega har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abega, men med en gemensam rot.

 1. Abaga
 2. Abegg
 3. Abego
 4. Abeja
 5. Abiega
 6. Abegi
 7. Abuga
 8. Abaiga
 9. Abaza
 10. Abecia
 11. Abeck
 12. Abegue
 13. Abeiza
 14. Abeos
 15. Abes
 16. Abeso
 17. Abezia
 18. Abiego
 19. Abja
 20. Abogo
 21. Aboza
 22. Abueg
 23. Abuja
 24. Aveiga
 25. Avesa
 26. Abiaga
 27. Apeza
 28. Abaca
 29. Abija
 30. Abaka
 31. Abg
 32. Avege
 33. Abog
 34. Abasa
 35. Abiza
 36. Abaco
 37. Abagiu
 38. Abajo
 39. Abas
 40. Abasi