Efternamn AbasaAtt veta mer om Abasa efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abasa ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abasa.

Abasa efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abasa, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abasa är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abasa

Visa karta över efternamnet Abasa

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abasa i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abasa, så att vi kan få exakt information om alla Abasa som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abasa efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abasa efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abasa är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abasa i världen

 1. Nigeria Nigeria (489)
 2. Filippinerna Filippinerna (269)
 3. Uganda Uganda (238)
 4. Jemen Jemen (172)
 5. Indien Indien (113)
 6. Indonesien Indonesien (82)
 7. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (62)
 8. Nepal Nepal (21)
 9. Pakistan Pakistan (19)
 10. Papua Nya Guinea Papua Nya Guinea (18)
 11. Ghana Ghana (9)
 12. Sverige Sverige (8)
 13. Förenta staterna Förenta staterna (7)
 14. Kenya Kenya (6)
 15. Niger Niger (4)
 16. Algeriet Algeriet (3)
 17. Taiwan Taiwan (2)
 18. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 19. Frankrike Frankrike (2)
 20. England England (2)
 21. Malaysia Malaysia (2)
 22. Tanzania Tanzania (1)
 23. Sydafrika Sydafrika (1)
 24. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (1)
 25. Kamerun Kamerun (1)
 26. Kina Kina (1)
 27. Tyskland Tyskland (1)
 28. Guatemala Guatemala (1)
 29. Hongkong Hongkong (1)
 30. Nya Zeeland Nya Zeeland (1)
 31. Salomonöarna Salomonöarna (1)
 32. Syrien Syrien (1)
 33. Tunisien Tunisien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abasa runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abasa efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abasa är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abasa är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abasa genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abasa. Detta beror på att efternamnet Abasa ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abasa när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abasa.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abasa har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abasa som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abasa kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abasa ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abasa eller något av de liknande efternamnen till Abasa kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abasa har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abasa, men med en gemensam rot.

 1. Abaga
 2. Abas
 3. Abasi
 4. Abaso
 5. Abass
 6. Abaza
 7. Abaca
 8. Abasca
 9. Abase
 10. Abaka
 11. Abaisa
 12. Abaco
 13. Abaiga
 14. Abajo
 15. Abassi
 16. Abaz
 17. Abazi
 18. Abbas
 19. Abbasi
 20. Abbass
 21. Abbs
 22. Abeja
 23. Abes
 24. Abeso
 25. Abis
 26. Abiss
 27. Abja
 28. Abos
 29. Aboza
 30. Abuja
 31. Abys
 32. Apausa
 33. Apaza
 34. Apisa
 35. Aposa
 36. Avesa
 37. Apaka
 38. Abiaga
 39. Apaca
 40. Abs