Efternamn AbeckAtt veta mer om Abeck efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abeck ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abeck.

Abeck efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abeck, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abeck är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abeck

Visa karta över efternamnet Abeck

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abeck i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abeck, så att vi kan få exakt information om alla Abeck som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abeck efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abeck efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abeck är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abeck i världen

 1. Malawi Malawi (157)
 2. Kamerun Kamerun (133)
 3. Tyskland Tyskland (90)
 4. Frankrike Frankrike (26)
 5. Brasilien Brasilien (17)
 6. Mauretanien Mauretanien (17)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (8)
 8. Belgien Belgien (7)
 9. Mexiko Mexiko (5)
 10. Schweiz Schweiz (2)
 11. Argentina Argentina (1)
 12. Kina Kina (1)
 13. Indonesien Indonesien (1)
 14. Uganda Uganda (1)
 15. Sydafrika Sydafrika (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abeck runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abeck efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abeck är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abeck är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abeck genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abeck. Detta beror på att efternamnet Abeck ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abeck när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abeck.

Att avgöra om efternamnet Abeck eller något av de liknande efternamnen till Abeck kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abeck har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abeck, men med en gemensam rot.

 1. Awbeck
 2. Abaco
 3. Abecia
 4. Abegg
 5. Abego
 6. Abeja
 7. Abeos
 8. Abes
 9. Abeso
 10. Abici
 11. Abaca
 12. Abegi
 13. Abc
 14. Abich
 15. Abac
 16. Abega
 17. Abuak
 18. Apek
 19. Avec
 20. Abiak
 21. Abicka
 22. Abik
 23. Abacho
 24. Abaga
 25. Abajo
 26. Abas
 27. Abasi
 28. Abaso
 29. Abass
 30. Abaz
 31. Abaza
 32. Abazi
 33. Abbaco
 34. Abbas
 35. Abbes
 36. Abbis
 37. Abbs
 38. Abegue
 39. Abeiza
 40. Abezia