Efternamn AbcAtt veta mer om Abc efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abc ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abc.

Abc efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abc, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abc är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abc

Visa karta över efternamnet Abc

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abc i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abc, så att vi kan få exakt information om alla Abc som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abc efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abc efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abc är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abc i världen

 1. Vietnam Vietnam (5819)
 2. Indien Indien (32)
 3. Indonesien Indonesien (27)
 4. Nigeria Nigeria (19)
 5. Taiwan Taiwan (18)
 6. Israel Israel (9)
 7. Kanada Kanada (5)
 8. Finland Finland (4)
 9. Singapore Singapore (4)
 10. Brasilien Brasilien (3)
 11. Algeriet Algeriet (2)
 12. Filippinerna Filippinerna (2)
 13. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (1)
 14. Malaysia Malaysia (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abc runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abc efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abc är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abc är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abc genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abc. Detta beror på att efternamnet Abc ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abc har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abc som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abc eller något av de liknande efternamnen till Abc kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abc har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abc, men med en gemensam rot.

 1. Abs
 2. Abac
 3. Abg
 4. Abaco
 5. Abas
 6. Abaz
 7. Abbs
 8. Abeck
 9. Abes
 10. Abici
 11. Abis
 12. Abja
 13. Abjo
 14. Abke
 15. Abos
 16. Abys
 17. Aps
 18. Aubac
 19. Avci
 20. Abaca
 21. Aabac
 22. Abich
 23. Abbic
 24. Abaj
 25. Avcu
 26. Avec
 27. Absi
 28. Abuz
 29. Abog
 30. Abuj
 31. Absy
 32. Apci
 33. Abik
 34. Abacho
 35. Abaga
 36. Abajo
 37. Abasi
 38. Abaso
 39. Abass
 40. Abaza