Efternamn AbagiuAtt veta mer om Abagiu efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abagiu ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abagiu.

Abagiu efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abagiu, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abagiu är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abagiu

Visa karta över efternamnet Abagiu

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abagiu i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abagiu, så att vi kan få exakt information om alla Abagiu som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abagiu efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abagiu efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abagiu är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abagiu i världen

 1. Rumänien Rumänien (968)
 2. Spanien Spanien (14)
 3. Kanada Kanada (13)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (3)
 5. Colombia Colombia (1)
 6. Tjeckien Tjeckien (1)
 7. Tyskland Tyskland (1)
 8. Grekland Grekland (1)
 9. Italien Italien (1)
 10. Norge Norge (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abagiu runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abagiu efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abagiu är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abagiu är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abagiu. Detta beror på att efternamnet Abagiu ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abagiu när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abagiu.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abagiu har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abagiu som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abagiu kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abagiu ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abaga
 2. Abasi
 3. Abazi
 4. Abegi
 5. Abaqi
 6. Abacho
 7. Abaco
 8. Abaiga
 9. Abajo
 10. Abakouy
 11. Abas
 12. Abaso
 13. Abass
 14. Abassi
 15. Abaz
 16. Abaza
 17. Abbasi
 18. Abbazia
 19. Abbis
 20. Abecia
 21. Abegg
 22. Abego
 23. Abegue
 24. Abezia
 25. Abghi
 26. Abici
 27. Abis
 28. Abjayou
 29. Aboagye
 30. Abogo
 31. Absou
 32. Aubais
 33. Abiaga
 34. Abaca
 35. Abasca
 36. Abasse
 37. Abbic
 38. Abikou
 39. Aboki
 40. Abbaci