Efternamn AbbaciAtt veta mer om Abbaci efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbaci ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbaci.

Abbaci efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbaci, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbaci är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbaci

Visa karta över efternamnet Abbaci

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbaci i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbaci, så att vi kan få exakt information om alla Abbaci som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbaci efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbaci efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbaci är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbaci i världen

 1. Algeriet Algeriet (6645)
 2. Frankrike Frankrike (293)
 3. Belgien Belgien (19)
 4. Kanada Kanada (8)
 5. Iran Iran (6)
 6. England England (3)
 7. Pakistan Pakistan (3)
 8. Sverige Sverige (2)
 9. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 10. Australien Australien (1)
 11. Tyskland Tyskland (1)
 12. Indonesien Indonesien (1)
 13. Marocko Marocko (1)
 14. Nigeria Nigeria (1)
 15. Tunisien Tunisien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbaci runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbaci efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbaci är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbaci är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbaci genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

 1. Abbaco
 2. Abbasi
 3. Abbazi
 4. Abaco
 5. Abasi
 6. Abazi
 7. Abbas
 8. Abbass
 9. Abbassi
 10. Abbazia
 11. Abici
 12. Aubac
 13. Aubach
 14. Abaca
 15. Aabac
 16. Abbic
 17. Abaqi
 18. Abac
 19. Aabbasi
 20. Abachi
 21. Abbache
 22. Abacho
 23. Abaga
 24. Abagiu
 25. Abajo
 26. Abas
 27. Abaso
 28. Abass
 29. Abassi
 30. Abaz
 31. Abaza
 32. Abbes
 33. Abbis
 34. Abbs
 35. Abecia
 36. Abeck
 37. Abghi
 38. Abiosi
 39. Abja
 40. Apici