Efternamn AabbasiAtt veta mer om Aabbasi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aabbasi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aabbasi.

Aabbasi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aabbasi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aabbasi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aabbasi

Visa karta över efternamnet Aabbasi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aabbasi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aabbasi, så att vi kan få exakt information om alla Aabbasi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aabbasi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aabbasi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aabbasi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aabbasi i världen

 1. Pakistan Pakistan (12348)
 2. Indien Indien (7)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (4)
 4. Angola Angola (1)
 5. Danmark Danmark (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aabbasi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aabbasi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aabbasi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aabbasi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aabbasi. Detta beror på att efternamnet Aabbasi ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aabbasi har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aabbasi som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aabbasi kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aabbasi ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abbasi
 2. Abasi
 3. Abbas
 4. Abbass
 5. Abbassi
 6. Abbaci
 7. Abbazi
 8. Abas
 9. Abaso
 10. Abass
 11. Abassi
 12. Abazi
 13. Abbaco
 14. Abbazia
 15. Abbes
 16. Abbis
 17. Abbs
 18. Abiosi
 19. Aabac
 20. Aabak
 21. Abbassa
 22. Abaqi
 23. Abssi
 24. Abase
 25. Abiusi
 26. Absi
 27. Abissi
 28. Abasa
 29. Abbess
 30. Abbiss
 31. Abbys
 32. Abbyss
 33. Abaco
 34. Abaga
 35. Abagiu
 36. Abajo
 37. Abaz
 38. Abaza
 39. Abeos
 40. Abes