Efternamn AbbessAtt veta mer om Abbess efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbess ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbess.

Abbess efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbess, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbess är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbess

Visa karta över efternamnet Abbess

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbess i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbess, så att vi kan få exakt information om alla Abbess som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbess efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbess efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbess är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbess i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (51)
 2. England England (48)
 3. Algeriet Algeriet (10)
 4. Skottland Skottland (4)
 5. Australien Australien (1)
 6. Kanada Kanada (1)
 7. Egypten Egypten (1)
 8. Frankrike Frankrike (1)
 9. Ungern Ungern (1)
 10. Israel Israel (1)
 11. Libanon Libanon (1)
 12. Tunisien Tunisien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbess runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbess efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbess är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbess är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbess genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abbess. Detta beror på att efternamnet Abbess ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abbess har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abbess som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbess kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbess ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abbess eller något av de liknande efternamnen till Abbess kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abbess har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abbess, men med en gemensam rot.

 1. Abbass
 2. Abbes
 3. Abbiss
 4. Abbyss
 5. Abass
 6. Abbas
 7. Abbasi
 8. Abbassi
 9. Abbis
 10. Abbs
 11. Abeos
 12. Abes
 13. Abeso
 14. Abiss
 15. Aubeso
 16. Abyss
 17. Abbassa
 18. Abbys
 19. Abas
 20. Abasi
 21. Abaso
 22. Abassi
 23. Abbaco
 24. Abeck
 25. Abegg
 26. Abego
 27. Abeja
 28. Abiega
 29. Abiego
 30. Abiosi
 31. Abis
 32. Abiuso
 33. Abke
 34. Abos
 35. Aboussi
 36. Abueg
 37. Abys
 38. Aubais
 39. Aves
 40. Avesa