Efternamn AbejaAtt veta mer om Abeja efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abeja ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abeja.

Abeja efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abeja, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abeja är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abeja

Visa karta över efternamnet Abeja

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abeja i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abeja, så att vi kan få exakt information om alla Abeja som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abeja efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abeja efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abeja är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abeja i världen

 1. Uganda Uganda (14509)
 2. Filippinerna Filippinerna (267)
 3. Mexiko Mexiko (244)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (159)
 5. Spanien Spanien (96)
 6. Nigeria Nigeria (71)
 7. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (48)
 8. Colombia Colombia (2)
 9. England England (2)
 10. Ryssland Ryssland (2)
 11. Venezuela Venezuela (2)
 12. Vitryssland Vitryssland (1)
 13. Kamerun Kamerun (1)
 14. Honduras Honduras (1)
 15. Indien Indien (1)
 16. Liberia Liberia (1)
 17. Marocko Marocko (1)
 18. Malaysia Malaysia (1)
 19. Peru Peru (1)
 20. Sudan Sudan (1)
 21. Sverige Sverige (1)
 22. Jemen Jemen (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abeja runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abeja efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abeja är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abeja är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abeja genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abeja. Detta beror på att efternamnet Abeja ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abeja när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abeja.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abeja har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abeja som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abeja eller något av de liknande efternamnen till Abeja kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abeja har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abeja, men med en gemensam rot.

 1. Abja
 2. Abuja
 3. Abega
 4. Abija
 5. Abaga
 6. Abajo
 7. Abaza
 8. Abecia
 9. Abeck
 10. Abegg
 11. Abego
 12. Abeiza
 13. Abeos
 14. Abes
 15. Abeso
 16. Abezia
 17. Abiega
 18. Abjo
 19. Aboza
 20. Avesa
 21. Apeza
 22. Abaca
 23. Abegi
 24. Abaj
 25. Abuga
 26. Abaka
 27. Abijay
 28. Abuj
 29. Abasa
 30. Abajah
 31. Abiza
 32. Abaco
 33. Abaiga
 34. Abas
 35. Abasi
 36. Abaso
 37. Abass
 38. Abaz
 39. Abazi
 40. Abbas