Efternamn AbegiAtt veta mer om Abegi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abegi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abegi.

Abegi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abegi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abegi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abegi

Visa karta över efternamnet Abegi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abegi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abegi, så att vi kan få exakt information om alla Abegi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abegi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abegi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abegi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abegi i världen

 1. Nigeria Nigeria (146)
 2. Venezuela Venezuela (23)
 3. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (1)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abegi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abegi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abegi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abegi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abegi har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abegi som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abegi eller något av de liknande efternamnen till Abegi kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abegi har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abegi, men med en gemensam rot.

 1. Abegg
 2. Abego
 3. Abega
 4. Abaga
 5. Abagiu
 6. Abasi
 7. Abazi
 8. Abecia
 9. Abeck
 10. Abegue
 11. Abeja
 12. Abeos
 13. Abes
 14. Abeso
 15. Abezia
 16. Abghi
 17. Abici
 18. Abiega
 19. Abiego
 20. Abogo
 21. Abueg
 22. Aboki
 23. Abaqi
 24. Abssi
 25. Abuga
 26. Abg
 27. Avege
 28. Absi
 29. Abog
 30. Abaco
 31. Abaiga
 32. Abajo
 33. Abas
 34. Abaso
 35. Abass
 36. Abassi
 37. Abaz
 38. Abaza
 39. Abbas
 40. Abbasi