Efternamn AbaqiAtt veta mer om Abaqi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abaqi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abaqi.

Abaqi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abaqi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abaqi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abaqi

Visa karta över efternamnet Abaqi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abaqi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abaqi, så att vi kan få exakt information om alla Abaqi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abaqi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abaqi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abaqi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abaqi i världen

 1. Afghanistan Afghanistan (2179)
 2. Iran Iran (25)
 3. Saudiarabien Saudiarabien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abaqi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abaqi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abaqi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abaqi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abaqi. Detta beror på att efternamnet Abaqi ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abaqi har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abaqi som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abaqi kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abaqi ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abaqi eller något av de liknande efternamnen till Abaqi kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abaqi har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abaqi, men med en gemensam rot.

 1. Abasi
 2. Abazi
 3. Abaco
 4. Abaga
 5. Abagiu
 6. Abajo
 7. Abas
 8. Abaso
 9. Abass
 10. Abassi
 11. Abaz
 12. Abaza
 13. Abbasi
 14. Abghi
 15. Abici
 16. Abaca
 17. Abegi
 18. Aboki
 19. Abbaci
 20. Abac
 21. Abssi
 22. Abaj
 23. Abase
 24. Abaka
 25. Abbazi
 26. Abachi
 27. Absi
 28. Afaq
 29. Abasa
 30. Abacho
 31. Abaiga
 32. Abbaco
 33. Abbas
 34. Abbass
 35. Abbassi
 36. Abbazia
 37. Abbes
 38. Abbis
 39. Abbs
 40. Abecia