Efternamn AbbacoAtt veta mer om Abbaco efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbaco ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbaco.

Abbaco efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbaco, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbaco är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbaco

Visa karta över efternamnet Abbaco

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbaco i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbaco, så att vi kan få exakt information om alla Abbaco som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbaco efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbaco efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbaco är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbaco i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (61)
 2. Italien Italien (33)
 3. Israel Israel (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbaco runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbaco efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbaco är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbaco är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbaco genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbaco när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbaco.

Att avgöra om efternamnet Abbaco eller något av de liknande efternamnen till Abbaco kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abbaco har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abbaco, men med en gemensam rot.

 1. Abaco
 2. Abbaci
 3. Abacho
 4. Abajo
 5. Abaso
 6. Abbas
 7. Abbasi
 8. Abbass
 9. Aubac
 10. Aubach
 11. Abaca
 12. Aabac
 13. Abbic
 14. Abac
 15. Abbazi
 16. Abbache
 17. Abaga
 18. Abas
 19. Abasi
 20. Abass
 21. Abaz
 22. Abaza
 23. Abazi
 24. Abbassi
 25. Abbazia
 26. Abbes
 27. Abbis
 28. Abbs
 29. Abeck
 30. Abego
 31. Abeso
 32. Abici
 33. Abiego
 34. Abiuso
 35. Abja
 36. Abjayou
 37. Abjo
 38. Abogo
 39. Aubais
 40. Aubeso