Efternamn AbacaAtt veta mer om Abaca efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abaca ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abaca.

Abaca efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abaca, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abaca är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abaca

Visa karta över efternamnet Abaca

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abaca i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abaca, så att vi kan få exakt information om alla Abaca som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abaca efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abaca efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abaca är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abaca i världen

 1. Argentina Argentina (2951)
 2. Filippinerna Filippinerna (1302)
 3. Uganda Uganda (463)
 4. Chile Chile (459)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (58)
 6. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (50)
 7. Nigeria Nigeria (28)
 8. Taiwan Taiwan (9)
 9. Kanada Kanada (6)
 10. Qatar Qatar (6)
 11. Brasilien Brasilien (4)
 12. Frankrike Frankrike (4)
 13. Indien Indien (4)
 14. Spanien Spanien (2)
 15. England England (2)
 16. Italien Italien (2)
 17. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 18. Kina Kina (1)
 19. Costa Rica Costa Rica (1)
 20. Japan Japan (1)
 21. Kuwait Kuwait (1)
 22. Malaysia Malaysia (1)
 23. Peru Peru (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abaca runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abaca efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abaca är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abaca är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abaca har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abaca som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abaca kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abaca ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abaca eller något av de liknande efternamnen till Abaca kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abaca har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abaca, men med en gemensam rot.

 1. Abaco
 2. Abaga
 3. Abaza
 4. Apaca
 5. Abasca
 6. Abac
 7. Abaka
 8. Avaca
 9. Abasa
 10. Abacho
 11. Abaiga
 12. Abajo
 13. Abas
 14. Abasi
 15. Abaso
 16. Abass
 17. Abaz
 18. Abazi
 19. Abbaco
 20. Abecia
 21. Abeck
 22. Abeja
 23. Abici
 24. Abja
 25. Aboza
 26. Abucha
 27. Abuja
 28. Apaza
 29. Aubac
 30. Aubach
 31. Apaka
 32. Abiaga
 33. Ayabaca
 34. Abicha
 35. Aabac
 36. Abc
 37. Abich
 38. Abbaci
 39. Abaqi
 40. Abega