Efternamn AbajoAtt veta mer om Abajo efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abajo ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abajo.

Abajo efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abajo, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abajo är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abajo

Visa karta över efternamnet Abajo

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abajo i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abajo, så att vi kan få exakt information om alla Abajo som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abajo efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abajo efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abajo är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abajo i världen

 1. Spanien Spanien (1754)
 2. Filippinerna Filippinerna (775)
 3. Nigeria Nigeria (436)
 4. Argentina Argentina (137)
 5. Uganda Uganda (75)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (28)
 7. Frankrike Frankrike (25)
 8. Saudiarabien Saudiarabien (9)
 9. Niger Niger (8)
 10. England England (6)
 11. Brasilien Brasilien (5)
 12. Nederländerna Nederländerna (5)
 13. Schweiz Schweiz (4)
 14. Australien Australien (2)
 15. Tyskland Tyskland (2)
 16. Indien Indien (2)
 17. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 18. Kanada Kanada (1)
 19. Chile Chile (1)
 20. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (1)
 21. Luxemburg Luxemburg (1)
 22. Paraguay Paraguay (1)
 23. Venezuela Venezuela (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abajo runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abajo efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abajo är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abajo är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abajo. Detta beror på att efternamnet Abajo ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abajo har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abajo som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abaco
 2. Abaso
 3. Abjo
 4. Abaj
 5. Abacho
 6. Abaga
 7. Abas
 8. Abasi
 9. Abass
 10. Abaz
 11. Abaza
 12. Abazi
 13. Abbaco
 14. Abego
 15. Abeja
 16. Abeso
 17. Abja
 18. Abogo
 19. Abuja
 20. Abaca
 21. Abiko
 22. Abaqi
 23. Abac
 24. Abase
 25. Avako
 26. Abija
 27. Abaka
 28. Abuj
 29. Aboso
 30. Abasa
 31. Abajah
 32. Abagiu
 33. Abaiga
 34. Abakouy
 35. Abassi
 36. Abbas
 37. Abbasi
 38. Abbass
 39. Abbes
 40. Abbis