Efternamn AbajAtt veta mer om Abaj efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abaj ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abaj.

Abaj efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abaj, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abaj är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abaj

Visa karta över efternamnet Abaj

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abaj i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abaj, så att vi kan få exakt information om alla Abaj som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abaj efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abaj efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abaj är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abaj i världen

 1. Guatemala Guatemala (3784)
 2. Irak Irak (89)
 3. Ryssland Ryssland (21)
 4. Jemen Jemen (13)
 5. Iran Iran (8)
 6. Indien Indien (4)
 7. Kosovo Kosovo (4)
 8. Nigeria Nigeria (3)
 9. Vitryssland Vitryssland (1)
 10. Belize Belize (1)
 11. Kamerun Kamerun (1)
 12. Kazakstan Kazakstan (1)
 13. Marocko Marocko (1)
 14. Malaysia Malaysia (1)
 15. Pakistan Pakistan (1)
 16. Palestinska territoriet Palestinska territoriet (1)
 17. Qatar Qatar (1)
 18. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abaj runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abaj efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abaj är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abaj är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abaj genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abaj. Detta beror på att efternamnet Abaj ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abaj när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abaj.

Att avgöra om efternamnet Abaj eller något av de liknande efternamnen till Abaj kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abaj har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abaj, men med en gemensam rot.

 1. Abajo
 2. Abas
 3. Abaz
 4. Abac
 5. Abuj
 6. Abaco
 7. Abaga
 8. Abasi
 9. Abaso
 10. Abass
 11. Abaza
 12. Abazi
 13. Abbas
 14. Abbs
 15. Abeja
 16. Abes
 17. Abis
 18. Abja
 19. Abjo
 20. Abke
 21. Abos
 22. Abuja
 23. Abys
 24. Aubac
 25. Abaca
 26. Abs
 27. Apaz
 28. Aabac
 29. Aabak
 30. Abc
 31. Abaqi
 32. Abase
 33. Abija
 34. Abaka
 35. Abg
 36. Abuak
 37. Absi
 38. Abuz
 39. Avak
 40. Abiak