Efternamn AbbysAtt veta mer om Abbys efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbys ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbys.

Abbys efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbys, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbys är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbys

Visa karta över efternamnet Abbys

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbys i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbys, så att vi kan få exakt information om alla Abbys som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbys efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbys efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbys är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbys i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbys runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbys efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbys är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbys är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbys genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbys kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbys ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abbys eller något av de liknande efternamnen till Abbys kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abbys har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abbys, men med en gemensam rot.

 1. Abbas
 2. Abbes
 3. Abbis
 4. Abbs
 5. Abys
 6. Abbyss
 7. Abas
 8. Abass
 9. Abbasi
 10. Abbass
 11. Abeos
 12. Abes
 13. Abis
 14. Abiss
 15. Abos
 16. Abs
 17. Abyss
 18. Abbic
 19. Absy
 20. Abbess
 21. Abbiss
 22. Abaco
 23. Abaga
 24. Abajo
 25. Abasi
 26. Abaso
 27. Abassi
 28. Abaz
 29. Abaza
 30. Abazi
 31. Abbaco
 32. Abbassi
 33. Abeck
 34. Abegg
 35. Abego
 36. Abeja
 37. Abeso
 38. Abghi
 39. Abici
 40. Abiosi