Efternamn AbbissAtt veta mer om Abbiss efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbiss ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbiss.

Abbiss efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbiss, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbiss är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbiss

Visa karta över efternamnet Abbiss

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbiss i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbiss, så att vi kan få exakt information om alla Abbiss som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbiss efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbiss efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbiss är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbiss i världen

 1. England England (460)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (125)
 3. Australien Australien (50)
 4. Nya Zeeland Nya Zeeland (26)
 5. Kanada Kanada (14)
 6. Belgien Belgien (9)
 7. Thailand Thailand (5)
 8. Hongkong Hongkong (2)
 9. Argentina Argentina (1)
 10. Tyskland Tyskland (1)
 11. Spanien Spanien (1)
 12. Skottland Skottland (1)
 13. Indien Indien (1)
 14. Malaysia Malaysia (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbiss runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbiss efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbiss är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbiss är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbiss genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abbiss. Detta beror på att efternamnet Abbiss ofta har genomgått mutationer.

 1. Abbass
 2. Abbis
 3. Abiss
 4. Abbess
 5. Abbyss
 6. Abass
 7. Abbas
 8. Abbasi
 9. Abbassi
 10. Abbes
 11. Abbs
 12. Abis
 13. Abyss
 14. Abbic
 15. Abbassa
 16. Abish
 17. Abaisa
 18. Abissi
 19. Abbys
 20. Aviss
 21. Abaiga
 22. Abas
 23. Abasi
 24. Abaso
 25. Abassi
 26. Abbaco
 27. Abeiza
 28. Abeos
 29. Abes
 30. Abeso
 31. Abici
 32. Abiosi
 33. Abiuso
 34. Abos
 35. Aboussi
 36. Abys
 37. Affis
 38. Apisa
 39. Appisi
 40. Appius