Efternamn AbasseAtt veta mer om Abasse efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abasse ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abasse.

Abasse efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abasse, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abasse är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abasse

Visa karta över efternamnet Abasse

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abasse i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abasse, så att vi kan få exakt information om alla Abasse som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abasse efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abasse efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abasse är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abasse i världen

 1. Komorerna Komorerna (796)
 2. Frankrike Frankrike (690)
 3. Niger Niger (409)
 4. Benin Benin (156)
 5. Djibouti Djibouti (100)
 6. Algeriet Algeriet (74)
 7. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (58)
 8. Etiopien Etiopien (49)
 9. Kamerun Kamerun (36)
 10. Argentina Argentina (35)
 11. Burkina Faso Burkina Faso (22)
 12. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (21)
 13. Mauretanien Mauretanien (21)
 14. Brasilien Brasilien (13)
 15. Moçambique Moçambique (9)
 16. Togo Togo (9)
 17. Pakistan Pakistan (8)
 18. Nigeria Nigeria (7)
 19. Kanada Kanada (5)
 20. Indien Indien (5)
 21. Senegal Senegal (5)
 22. Förenta staterna Förenta staterna (4)
 23. Tchad Tchad (4)
 24. Sydafrika Sydafrika (2)
 25. England England (2)
 26. Belgien Belgien (1)
 27. Kina Kina (1)
 28. Egypten Egypten (1)
 29. Madagaskar Madagaskar (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abasse runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abasse efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abasse är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abasse är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abasse genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abasse. Detta beror på att efternamnet Abasse ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abasse har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abasse som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abasse kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abasse ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abasse eller något av de liknande efternamnen till Abasse kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abasse har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abasse, men med en gemensam rot.

 1. Abass
 2. Abassi
 3. Abase
 4. Abas
 5. Abasi
 6. Abaso
 7. Abbass
 8. Abbassi
 9. Abiss
 10. Afassi
 11. Abasca
 12. Abyss
 13. Abiosse
 14. Abbassa
 15. Abssi
 16. Abaisa
 17. Abissi
 18. Abasa
 19. Abacho
 20. Abaco
 21. Abaga
 22. Abagiu
 23. Abaiga
 24. Abajo
 25. Abaz
 26. Abaza
 27. Abazi
 28. Abbas
 29. Abbasi
 30. Abbes
 31. Abbis
 32. Abbs
 33. Abegue
 34. Abeos
 35. Abes
 36. Abeso
 37. Abiosi
 38. Abis
 39. Abiuso
 40. Abke