Efternamn AavikAtt veta mer om Aavik efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aavik ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aavik.

Aavik efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aavik, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aavik är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aavik

Visa karta över efternamnet Aavik

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aavik i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aavik, så att vi kan få exakt information om alla Aavik som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aavik efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aavik efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aavik är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aavik i världen

 1. Estland Estland (767)
 2. Norge Norge (156)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (31)
 4. Sverige Sverige (22)
 5. Finland Finland (9)
 6. Ryssland Ryssland (6)
 7. Australien Australien (5)
 8. England England (4)
 9. Brasilien Brasilien (3)
 10. Thailand Thailand (2)
 11. Kanada Kanada (1)
 12. Schweiz Schweiz (1)
 13. Monaco Monaco (1)
 14. Malaysia Malaysia (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aavik runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aavik efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aavik är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aavik är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aavik när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aavik.

Att avgöra om efternamnet Aavik eller något av de liknande efternamnen till Aavik kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aavik har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aavik, men med en gemensam rot.

 1. Aavok
 2. Avis
 3. Aviz
 4. Aabak
 5. Avak
 6. Aviki
 7. Avix
 8. Abik
 9. Abagiu
 10. Abasi
 11. Abazi
 12. Abbis
 13. Abeck
 14. Abis
 15. Affis
 16. Aves
 17. Avici
 18. Avise
 19. Aviza
 20. Avci
 21. Avius
 22. Abiko
 23. Aabac
 24. Avich
 25. Abbic
 26. Apis
 27. Abaqi
 28. Avias
 29. Ayvaz
 30. Avcu
 31. Avako
 32. Avus
 33. Aivas
 34. Abuak
 35. Apek
 36. Avec
 37. Absi
 38. Abiak
 39. Avigo
 40. Afix