Efternamn AbahriAtt veta mer om Abahri efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abahri ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abahri.

Abahri efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abahri, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abahri är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abahri

Visa karta över efternamnet Abahri

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abahri i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abahri, så att vi kan få exakt information om alla Abahri som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abahri efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abahri efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abahri är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abahri i världen

 1. Algeriet Algeriet (1596)
 2. Marocko Marocko (341)
 3. Jordanien Jordanien (23)
 4. Spanien Spanien (17)
 5. Frankrike Frankrike (13)
 6. Malaysia Malaysia (7)
 7. Tyskland Tyskland (5)
 8. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 9. Belgien Belgien (1)
 10. Nederländerna Nederländerna (1)
 11. Norge Norge (1)
 12. Thailand Thailand (1)
 13. Förenta staterna Förenta staterna (1)
 14. Jemen Jemen (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abahri runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abahri efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abahri är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abahri är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abahri genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abahri. Detta beror på att efternamnet Abahri ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abahri när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abahri.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abahri kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abahri ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abahri eller något av de liknande efternamnen till Abahri kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abahri har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abahri, men med en gemensam rot.

 1. Abair
 2. Abar
 3. Abara
 4. Abare
 5. Abaria
 6. Abarr
 7. Abarrio
 8. Abouri
 9. Abri
 10. Ahbari
 11. Abarria
 12. Abaru
 13. Abbari
 14. Abaro
 15. Abieri
 16. Apari
 17. Abaroa
 18. Abarow
 19. Abarrow
 20. Abaurre
 21. Abbar
 22. Abear
 23. Abeiro
 24. Aber
 25. Abera
 26. Abero
 27. Aberra
 28. Abeyro
 29. Abiera
 30. Abor
 31. Aboura
 32. Abraha
 33. Abrie
 34. Abrio
 35. Abro
 36. Abry
 37. Affuri
 38. Aibar
 39. Aibiri
 40. Apara