Efternamn AbaroAtt veta mer om Abaro efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abaro ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abaro.

Abaro efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abaro, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abaro är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abaro

Visa karta över efternamnet Abaro

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abaro i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abaro, så att vi kan få exakt information om alla Abaro som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abaro efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abaro efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abaro är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abaro i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (476)
 2. Benin Benin (200)
 3. Nigeria Nigeria (178)
 4. Uganda Uganda (60)
 5. Papua Nya Guinea Papua Nya Guinea (40)
 6. Pakistan Pakistan (35)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (31)
 8. Niger Niger (26)
 9. Frankrike Frankrike (25)
 10. Peru Peru (18)
 11. Argentina Argentina (16)
 12. Etiopien Etiopien (4)
 13. Guinea Guinea (4)
 14. Sudan Sudan (4)
 15. Ryssland Ryssland (2)
 16. England England (1)
 17. Marocko Marocko (1)
 18. El Salvador El Salvador (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abaro runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abaro efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abaro är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abaro är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abaro när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abaro.

Att avgöra om efternamnet Abaro eller något av de liknande efternamnen till Abaro kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abaro har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abaro, men med en gemensam rot.

 1. Abar
 2. Abara
 3. Abare
 4. Abaroa
 5. Abarow
 6. Abarr
 7. Abero
 8. Abro
 9. Aparo
 10. Avaro
 11. Abaru
 12. Abair
 13. Abaria
 14. Abarrio
 15. Abarrow
 16. Abbar
 17. Abear
 18. Abeiro
 19. Aber
 20. Abera
 21. Abeyro
 22. Abor
 23. Abrao
 24. Abreo
 25. Abri
 26. Abrio
 27. Abry
 28. Ahbari
 29. Aibar
 30. Apara
 31. Avara
 32. Avario
 33. Avary
 34. Avero
 35. Avoro
 36. Aybar
 37. Aberro
 38. Abir
 39. Aabar
 40. Aparu