Efternamn AbaurreaAtt veta mer om Abaurrea efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abaurrea ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abaurrea.

Abaurrea efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abaurrea, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abaurrea är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abaurrea

Visa karta över efternamnet Abaurrea

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abaurrea i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abaurrea, så att vi kan få exakt information om alla Abaurrea som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abaurrea efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abaurrea efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abaurrea är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abaurrea i världen

 1. Spanien Spanien (359)
 2. Argentina Argentina (114)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (15)
 4. Brasilien Brasilien (12)
 5. Belgien Belgien (1)
 6. Kuba Kuba (1)
 7. Skottland Skottland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abaurrea runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abaurrea efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abaurrea är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abaurrea är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abaurrea genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abaurrea kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abaurrea ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abaurrea eller något av de liknande efternamnen till Abaurrea kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abaurrea har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abaurrea, men med en gemensam rot.

 1. Abaurre
 2. Abarria
 3. Abara
 4. Abare
 5. Abaria
 6. Abaroa
 7. Abarr
 8. Abarrio
 9. Abarrow
 10. Aberra
 11. Aboura
 12. Aburawa
 13. Abura
 14. Abbura
 15. Aburrow
 16. Abair
 17. Abar
 18. Abarow
 19. Abera
 20. Abiera
 21. Abouri
 22. Abraha
 23. Abreo
 24. Abreu
 25. Abrew
 26. Abrey
 27. Abrie
 28. Afuera
 29. Apara
 30. Aprea
 31. Aubree
 32. Aubrey
 33. Avara
 34. Avaria
 35. Aberro
 36. Apure
 37. Afuirre
 38. Ayavire
 39. Abrieu
 40. Abahri