Efternamn AberraAtt veta mer om Aberra efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aberra ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aberra.

Aberra efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aberra, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aberra är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aberra

Visa karta över efternamnet Aberra

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aberra i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aberra, så att vi kan få exakt information om alla Aberra som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aberra efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aberra efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aberra är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aberra i världen

 1. Etiopien Etiopien (106761)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (282)
 3. Kanada Kanada (19)
 4. England England (17)
 5. Sverige Sverige (14)
 6. Norge Norge (7)
 7. Finland Finland (4)
 8. Kenya Kenya (4)
 9. Australien Australien (3)
 10. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 11. Tyskland Tyskland (2)
 12. Frankrike Frankrike (2)
 13. Luxemburg Luxemburg (2)
 14. Belgien Belgien (1)
 15. Schweiz Schweiz (1)
 16. Kina Kina (1)
 17. Djibouti Djibouti (1)
 18. Eritrea Eritrea (1)
 19. Italien Italien (1)
 20. Sydkorea Sydkorea (1)
 21. Nederländerna Nederländerna (1)
 22. Filippinerna Filippinerna (1)
 23. Ryssland Ryssland (1)
 24. Rwanda Rwanda (1)
 25. Sudan Sudan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aberra runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aberra efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aberra är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aberra är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aberra när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aberra.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aberra har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aberra som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aberra kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aberra ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abera
 2. Aberro
 3. Abara
 4. Abaria
 5. Abaroa
 6. Abarr
 7. Abear
 8. Abeiro
 9. Aber
 10. Abero
 11. Abeyro
 12. Abiera
 13. Aboura
 14. Auberry
 15. Avera
 16. Abarria
 17. Aveira
 18. Abura
 19. Abira
 20. Abiria
 21. Apera
 22. Abbura
 23. Abora
 24. Abair
 25. Abar
 26. Abare
 27. Abarow
 28. Abarrio
 29. Abarrow
 30. Abaurre
 31. Abaurrea
 32. Abbar
 33. Abor
 34. Abouri
 35. Abraha
 36. Abrao
 37. Abreo
 38. Abreu
 39. Abrew
 40. Abrey