Efternamn AbearAtt veta mer om Abear efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abear ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abear.

Abear efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abear, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abear är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abear

Visa karta över efternamnet Abear

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abear i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abear, så att vi kan få exakt information om alla Abear som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abear efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abear efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abear är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abear i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (1381)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (313)
 3. Kanada Kanada (16)
 4. England England (8)
 5. Australien Australien (6)
 6. Nederländerna Nederländerna (5)
 7. Egypten Egypten (4)
 8. Iran Iran (3)
 9. Japan Japan (2)
 10. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 11. Kina Kina (1)
 12. Colombia Colombia (1)
 13. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (1)
 14. Frankrike Frankrike (1)
 15. Indien Indien (1)
 16. Nya Zeeland Nya Zeeland (1)
 17. Pakistan Pakistan (1)
 18. Ryssland Ryssland (1)
 19. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 20. Taiwan Taiwan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abear runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abear efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abear är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abear är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abear när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abear.

Att avgöra om efternamnet Abear eller något av de liknande efternamnen till Abear kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abear har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abear, men med en gemensam rot.

 1. Abar
 2. Abbar
 3. Aber
 4. Abair
 5. Abara
 6. Abare
 7. Abarr
 8. Abeiro
 9. Abera
 10. Abero
 11. Aberra
 12. Abeyro
 13. Abor
 14. Abrao
 15. Aibar
 16. Aivar
 17. Aper
 18. Auber
 19. Aver
 20. Aybar
 21. Ayvar
 22. Aberro
 23. Abir
 24. Aabar
 25. Afar
 26. Abaru
 27. Abur
 28. Aipar
 29. Abbari
 30. Abour
 31. Abreau
 32. Abaro
 33. Apar
 34. Ayber
 35. Abaria
 36. Abaroa
 37. Abarow
 38. Abiera
 39. Aboura
 40. Abouri