Efternamn AbbariAtt veta mer om Abbari efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbari ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbari.

Abbari efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbari, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbari är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbari

Visa karta över efternamnet Abbari

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbari i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbari, så att vi kan få exakt information om alla Abbari som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbari efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbari efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbari är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbari i världen

 1. Marocko Marocko (784)
 2. Niger Niger (433)
 3. Nigeria Nigeria (80)
 4. Indien Indien (62)
 5. Iran Iran (59)
 6. Brasilien Brasilien (18)
 7. Indonesien Indonesien (17)
 8. Förenta staterna Förenta staterna (7)
 9. Nya Zeeland Nya Zeeland (6)
 10. Filippinerna Filippinerna (6)
 11. Taiwan Taiwan (3)
 12. Algeriet Algeriet (2)
 13. Spanien Spanien (2)
 14. Pakistan Pakistan (2)
 15. Ryssland Ryssland (2)
 16. Frankrike Frankrike (1)
 17. Nederländerna Nederländerna (1)
 18. Afghanistan Afghanistan (1)
 19. Kanada Kanada (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbari runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbari efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbari är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbari är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbari när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbari.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abbari har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abbari som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbari kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbari ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abbar
 2. Ahbari
 3. Abar
 4. Abara
 5. Abare
 6. Abaria
 7. Abarr
 8. Abear
 9. Abouri
 10. Abri
 11. Aibar
 12. Aibiri
 13. Auberi
 14. Aybar
 15. Aabar
 16. Abahri
 17. Abaru
 18. Abbura
 19. Abaro
 20. Abieri
 21. Apari
 22. Aubri
 23. Abair
 24. Abaroa
 25. Abarow
 26. Abarrio
 27. Abeiro
 28. Aber
 29. Abera
 30. Abero
 31. Aberra
 32. Abeyro
 33. Abiera
 34. Abor
 35. Aboura
 36. Abraha
 37. Abrao
 38. Abrie
 39. Abrio
 40. Abro