Efternamn AbaroaAtt veta mer om Abaroa efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abaroa ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abaroa.

Abaroa efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abaroa, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abaroa är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abaroa

Visa karta över efternamnet Abaroa

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abaroa i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abaroa, så att vi kan få exakt information om alla Abaroa som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abaroa efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abaroa efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abaroa är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abaroa i världen

 1. Mexiko Mexiko (1113)
 2. Filippinerna Filippinerna (448)
 3. Chile Chile (251)
 4. Spanien Spanien (192)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (129)
 6. Argentina Argentina (89)
 7. Venezuela Venezuela (29)
 8. Ecuador Ecuador (19)
 9. Schweiz Schweiz (5)
 10. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (4)
 11. Brasilien Brasilien (2)
 12. Kanada Kanada (2)
 13. Costa Rica Costa Rica (2)
 14. Belgien Belgien (1)
 15. Bolivia Bolivia (1)
 16. Kuba Kuba (1)
 17. Frankrike Frankrike (1)
 18. England England (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abaroa runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abaroa efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abaroa är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abaroa är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abaroa genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abaroa när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abaroa.

Att avgöra om efternamnet Abaroa eller något av de liknande efternamnen till Abaroa kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abaroa har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abaroa, men med en gemensam rot.

 1. Abara
 2. Abaria
 3. Abarow
 4. Abaro
 5. Abar
 6. Abare
 7. Abarr
 8. Abarrow
 9. Abera
 10. Abero
 11. Aberra
 12. Abro
 13. Apara
 14. Aparo
 15. Avara
 16. Avaria
 17. Avaro
 18. Abarria
 19. Abaru
 20. Abura
 21. Abira
 22. Abiria
 23. Abora
 24. Afara
 25. Abair
 26. Abarrio
 27. Abaurre
 28. Abaurrea
 29. Abbar
 30. Abear
 31. Abeiro
 32. Aber
 33. Abeyro
 34. Abiera
 35. Abor
 36. Aboura
 37. Abraha
 38. Abrao
 39. Abreo
 40. Abreu