Efternamn Abaurre



Att veta mer om Abaurre efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abaurre ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abaurre.

Abaurre efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abaurre, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abaurre är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abaurre

Visa karta över efternamnet Abaurre

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abaurre i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abaurre, så att vi kan få exakt information om alla Abaurre som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abaurre efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abaurre efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abaurre är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abaurre i världen

 1. Argentina Argentina (125)
 2. Brasilien Brasilien (113)
 3. Spanien Spanien (82)
 4. Frankrike Frankrike (14)
 5. Mexiko Mexiko (9)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (3)
 7. Kanada Kanada (1)
 8. Kina Kina (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abaurre runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abaurre efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abaurre är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abaurre är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abaurre genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abaurre. Detta beror på att efternamnet Abaurre ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abaurre när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abaurre.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abaurre har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abaurre som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abaurrea
 2. Abare
 3. Abarr
 4. Abair
 5. Abar
 6. Abara
 7. Abaria
 8. Abaroa
 9. Abarow
 10. Abarrio
 11. Abarrow
 12. Aberra
 13. Aboura
 14. Abouri
 15. Abrie
 16. Aberro
 17. Abarria
 18. Apure
 19. Afuirre
 20. Ayavire
 21. Abahri
 22. Abaru
 23. Abur
 24. Abura
 25. Abbura
 26. Abour
 27. Abaro
 28. Abire
 29. Aburrow
 30. Abbar
 31. Abear
 32. Abeiro
 33. Aber
 34. Abera
 35. Abero
 36. Abeyro
 37. Abiera
 38. Abor
 39. Abrao
 40. Abreo