Efternamn AbairAtt veta mer om Abair efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abair ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abair.

Abair efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abair, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abair är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abair

Visa karta över efternamnet Abair

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abair i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abair, så att vi kan få exakt information om alla Abair som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abair efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abair efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abair är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abair i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (773)
 2. Marocko Marocko (272)
 3. Algeriet Algeriet (187)
 4. Indien Indien (159)
 5. Frankrike Frankrike (110)
 6. Spanien Spanien (28)
 7. England England (5)
 8. Pakistan Pakistan (5)
 9. Belgien Belgien (2)
 10. Filippinerna Filippinerna (2)
 11. Japan Japan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abair runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abair efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abair är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abair är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abair genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abair. Detta beror på att efternamnet Abair ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abair har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abair som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abar
 2. Abarr
 3. Abir
 4. Abara
 5. Abare
 6. Abaria
 7. Abbar
 8. Abear
 9. Abeiro
 10. Aber
 11. Abor
 12. Abri
 13. Abrie
 14. Abrio
 15. Aibar
 16. Avir
 17. Avoir
 18. Aybar
 19. Aabar
 20. Afar
 21. Abahri
 22. Abaru
 23. Abur
 24. Abira
 25. Abour
 26. Afir
 27. Abaro
 28. Abire
 29. Ahfir
 30. Apar
 31. Abaroa
 32. Abarow
 33. Abarrio
 34. Abarrow
 35. Abaurre
 36. Abera
 37. Abero
 38. Aberra
 39. Abeyro
 40. Abiera