Efternamn AbaruAtt veta mer om Abaru efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abaru ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abaru.

Abaru efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abaru, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abaru är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abaru

Visa karta över efternamnet Abaru

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abaru i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abaru, så att vi kan få exakt information om alla Abaru som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abaru efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abaru efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abaru är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abaru i världen

 1. Uganda Uganda (2855)
 2. Nigeria Nigeria (610)
 3. Indien Indien (16)
 4. Papua Nya Guinea Papua Nya Guinea (3)
 5. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (1)
 6. Kamerun Kamerun (1)
 7. Tyskland Tyskland (1)
 8. Indonesien Indonesien (1)
 9. Kenya Kenya (1)
 10. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abaru runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abaru efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abaru är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abaru är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abaru när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abaru.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abaru har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abaru som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abar
 2. Abara
 3. Abare
 4. Abarr
 5. Aparu
 6. Abaro
 7. Abair
 8. Abaria
 9. Abaroa
 10. Abarow
 11. Abbar
 12. Abear
 13. Aber
 14. Abera
 15. Abero
 16. Abor
 17. Abreu
 18. Abri
 19. Abro
 20. Abry
 21. Ahbari
 22. Aibar
 23. Apara
 24. Aparo
 25. Avara
 26. Avaro
 27. Avary
 28. Aybar
 29. Abir
 30. Aabar
 31. Apparu
 32. Afar
 33. Abahri
 34. Abur
 35. Abura
 36. Abira
 37. Abbari
 38. Abora
 39. Abire
 40. Apari