Efternamn AbareAtt veta mer om Abare efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abare ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abare.

Abare efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abare, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abare är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abare

Visa karta över efternamnet Abare

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abare i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abare, så att vi kan få exakt information om alla Abare som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abare efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abare efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abare är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abare i världen

 1. Nigeria Nigeria (2850)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (885)
 3. Filippinerna Filippinerna (412)
 4. Iran Iran (275)
 5. Frankrike Frankrike (91)
 6. Kamerun Kamerun (83)
 7. Indien Indien (82)
 8. Papua Nya Guinea Papua Nya Guinea (49)
 9. Niger Niger (42)
 10. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (12)
 11. Kanada Kanada (3)
 12. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 13. Burkina Faso Burkina Faso (2)
 14. Brasilien Brasilien (2)
 15. England England (2)
 16. Lettland Lettland (2)
 17. Mauretanien Mauretanien (2)
 18. Algeriet Algeriet (1)
 19. Italien Italien (1)
 20. Malaysia Malaysia (1)
 21. Norge Norge (1)
 22. Somalia Somalia (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abare runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abare efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abare är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abare är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abare har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abare som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abare kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abare ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abare eller något av de liknande efternamnen till Abare kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abare har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abare, men med en gemensam rot.

 1. Abar
 2. Abara
 3. Abarr
 4. Abaru
 5. Abaro
 6. Abire
 7. Abair
 8. Abaria
 9. Abaroa
 10. Abarow
 11. Abaurre
 12. Abbar
 13. Abear
 14. Aber
 15. Abera
 16. Abero
 17. Abor
 18. Abreo
 19. Abreu
 20. Abrew
 21. Abrey
 22. Abri
 23. Abrie
 24. Abro
 25. Abry
 26. Affre
 27. Afre
 28. Ahbari
 29. Aibar
 30. Apara
 31. Aparo
 32. Avara
 33. Avaro
 34. Avary
 35. Aybar
 36. Apure
 37. Abir
 38. Aabar
 39. Aparu
 40. Afar