Efternamn AbariaAtt veta mer om Abaria efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abaria ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abaria.

Abaria efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abaria, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abaria är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abaria

Visa karta över efternamnet Abaria

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abaria i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abaria, så att vi kan få exakt information om alla Abaria som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abaria efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abaria efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abaria är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abaria i världen

 1. Argentina Argentina (40)
 2. Spanien Spanien (15)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (11)
 4. Indonesien Indonesien (8)
 5. Filippinerna Filippinerna (7)
 6. Chile Chile (4)
 7. Nigeria Nigeria (4)
 8. Peru Peru (3)
 9. Brasilien Brasilien (2)
 10. Niger Niger (1)
 11. Uganda Uganda (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abaria runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abaria efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abaria är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abaria är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abaria genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abaria. Detta beror på att efternamnet Abaria ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abaria när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abaria.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abaria kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abaria ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abara
 2. Abaroa
 3. Avaria
 4. Abarria
 5. Abiria
 6. Abair
 7. Abar
 8. Abare
 9. Abarow
 10. Abarr
 11. Abarrio
 12. Abera
 13. Aberra
 14. Abri
 15. Abrie
 16. Abrio
 17. Ahbari
 18. Apara
 19. Avara
 20. Avario
 21. Abahri
 22. Abaru
 23. Abura
 24. Abira
 25. Abbari
 26. Abora
 27. Abaro
 28. Apari
 29. Afara
 30. Abarrow
 31. Abaurre
 32. Abaurrea
 33. Abbar
 34. Abear
 35. Aber
 36. Abero
 37. Abiera
 38. Abor
 39. Aboura
 40. Abouri