Efternamn AbeiroAtt veta mer om Abeiro efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abeiro ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abeiro.

Abeiro efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abeiro, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abeiro är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abeiro

Visa karta över efternamnet Abeiro

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abeiro i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abeiro, så att vi kan få exakt information om alla Abeiro som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abeiro efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abeiro efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abeiro är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abeiro i världen

 1. Argentina Argentina (421)
 2. Uruguay Uruguay (105)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (5)
 4. Venezuela Venezuela (4)
 5. Paraguay Paraguay (2)
 6. Brasilien Brasilien (1)
 7. Ecuador Ecuador (1)
 8. Spanien Spanien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abeiro runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abeiro efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abeiro är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abeiro är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abeiro. Detta beror på att efternamnet Abeiro ofta har genomgått mutationer.

 1. Abero
 2. Abeyro
 3. Aveiro
 4. Aberro
 5. Abair
 6. Abear
 7. Aber
 8. Abera
 9. Aberra
 10. Abrio
 11. Abro
 12. Avero
 13. Aveyro
 14. Abir
 15. Aveira
 16. Abira
 17. Abaro
 18. Abire
 19. Abar
 20. Abara
 21. Abare
 22. Abaroa
 23. Abarow
 24. Abarr
 25. Abarrio
 26. Abarrow
 27. Abbar
 28. Abiera
 29. Abor
 30. Aboura
 31. Abouri
 32. Abrao
 33. Abreo
 34. Abri
 35. Abrie
 36. Abry
 37. Aibiri
 38. Aparo
 39. Aper
 40. Auber