Efternamn AbburaAtt veta mer om Abbura efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbura ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbura.

Abbura efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbura, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbura är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbura

Visa karta över efternamnet Abbura

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbura i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbura, så att vi kan få exakt information om alla Abbura som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbura efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbura efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbura är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbura i världen

 1. Frankrike Frankrike (49)
 2. Italien Italien (27)
 3. Filippinerna Filippinerna (18)
 4. Argentina Argentina (11)
 5. Indien Indien (8)
 6. Uganda Uganda (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbura runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbura efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbura är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbura är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbura genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abbura. Detta beror på att efternamnet Abbura ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbura kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbura ha uppstått, som vi kan se.

 1. Aboura
 2. Abura
 3. Abara
 4. Abbar
 5. Abera
 6. Aberra
 7. Abiera
 8. Abouri
 9. Abur
 10. Abira
 11. Abbari
 12. Abour
 13. Abora
 14. Abbour
 15. Aubury
 16. Abair
 17. Abar
 18. Abare
 19. Abaria
 20. Abaroa
 21. Abarr
 22. Abaurre
 23. Abaurrea
 24. Abear
 25. Abeiro
 26. Aber
 27. Abero
 28. Abeyro
 29. Abor
 30. Abraha
 31. Abrao
 32. Abri
 33. Abro
 34. Abry
 35. Affuri
 36. Afra
 37. Afuera
 38. Ahbari
 39. Aibar
 40. Aibiri