Efternamn AbbourAtt veta mer om Abbour efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbour ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbour.

Abbour efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbour, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbour är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbour

Visa karta över efternamnet Abbour

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbour i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbour, så att vi kan få exakt information om alla Abbour som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbour efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbour efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbour är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbour i världen

 1. Marocko Marocko (613)
 2. Algeriet Algeriet (5)
 3. Tunisien Tunisien (5)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (5)
 5. Frankrike Frankrike (1)
 6. Iran Iran (1)
 7. Qatar Qatar (1)
 8. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbour runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbour efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbour är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbour är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbour kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbour ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abour
 2. Abbar
 3. Abor
 4. Aboura
 5. Abouri
 6. Abur
 7. Abbura
 8. Abair
 9. Abar
 10. Abarr
 11. Abear
 12. Aber
 13. Abreu
 14. Abro
 15. Aibar
 16. Auber
 17. Avoir
 18. Aybar
 19. Abir
 20. Aabar
 21. Abaru
 22. Abura
 23. Abbari
 24. Abora
 25. Aubier
 26. Ayber
 27. Aubury
 28. Abara
 29. Abare
 30. Abaria
 31. Abaroa
 32. Abarow
 33. Abaurre
 34. Abeiro
 35. Abera
 36. Abero
 37. Aberra
 38. Abeyro
 39. Abiera
 40. Abraha