Efternamn AbalaseiAtt veta mer om Abalasei efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abalasei ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abalasei.

Abalasei efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abalasei, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abalasei är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abalasei

Visa karta över efternamnet Abalasei

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abalasei i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abalasei, så att vi kan få exakt information om alla Abalasei som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abalasei efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abalasei efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abalasei är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abalasei i världen

 1. Rumänien Rumänien (935)
 2. Spanien Spanien (8)
 3. Kanada Kanada (3)
 4. Italien Italien (3)
 5. Sverige Sverige (2)
 6. Tyskland Tyskland (1)
 7. England England (1)
 8. Israel Israel (1)
 9. Nigeria Nigeria (1)
 10. Portugal Portugal (1)
 11. Qatar Qatar (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abalasei runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abalasei efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abalasei är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abalasei är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abalasei genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abalasei. Detta beror på att efternamnet Abalasei ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abalasei har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abalasei som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abalasei kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abalasei ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abalasei eller något av de liknande efternamnen till Abalasei kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abalasei har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abalasei, men med en gemensam rot.

 1. Abalaki
 2. Abalos
 3. Abelas
 4. Abelsen
 5. Avalas
 6. Abilski
 7. Abeles
 8. Abellas
 9. Abelos
 10. Abels
 11. Abelson
 12. Abiles
 13. Abilez
 14. Abillas
 15. Abilles
 16. Ablaza
 17. Ables
 18. Abolacia
 19. Abolacio
 20. Avalis
 21. Avalos
 22. Avilas
 23. Abilis
 24. Avlessi
 25. Ablack
 26. Apelski
 27. Ablak
 28. Abells
 29. Ableson
 30. Abeels
 31. Ablog
 32. Aboulaich
 33. Aboulkacem
 34. Aflague
 35. Aflleje
 36. Apaolaza
 37. Appleget
 38. Apples
 39. Avaloz
 40. Aviles