Efternamn AbellasAtt veta mer om Abellas efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abellas ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abellas.

Abellas efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abellas, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abellas är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abellas

Visa karta över efternamnet Abellas

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abellas i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abellas, så att vi kan få exakt information om alla Abellas som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abellas efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abellas efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abellas är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abellas i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (170)
 2. Spanien Spanien (106)
 3. Argentina Argentina (35)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (11)
 5. Kuba Kuba (6)
 6. Venezuela Venezuela (6)
 7. Australien Australien (4)
 8. Puerto Rico Puerto Rico (3)
 9. Brasilien Brasilien (2)
 10. England England (2)
 11. Schweiz Schweiz (1)
 12. Tyskland Tyskland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abellas runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abellas efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abellas är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abellas är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abellas genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abellas. Detta beror på att efternamnet Abellas ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abellas när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abellas.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abellas kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abellas ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abellas eller något av de liknande efternamnen till Abellas kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abellas har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abellas, men med en gemensam rot.

 1. Abelas
 2. Abillas
 3. Abells
 4. Abeels
 5. Abeles
 6. Abelos
 7. Abels
 8. Abilles
 9. Abellás
 10. Abalos
 11. Abelsen
 12. Abelson
 13. Abiles
 14. Ables
 15. Avalas
 16. Avilas
 17. Abeliuk
 18. Abilis
 19. Apollus
 20. Abbeloos
 21. Ablak
 22. Abalasei
 23. Abilez
 24. Ablaza
 25. Ablog
 26. Apolzan
 27. Appels
 28. Apples
 29. Avalis
 30. Avalos
 31. Aviles
 32. Avilés
 33. Avbelj
 34. Abalaki
 35. Ablack
 36. Abhelakh
 37. Aboulaiz
 38. Abilski
 39. Apelski
 40. Avlis