Efternamn AbeelsAtt veta mer om Abeels efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abeels ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abeels.

Abeels efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abeels, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abeels är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abeels

Visa karta över efternamnet Abeels

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abeels i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abeels, så att vi kan få exakt information om alla Abeels som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abeels efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abeels efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abeels är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abeels i världen

 1. Belgien Belgien (225)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (11)
 3. Tyskland Tyskland (1)
 4. Italien Italien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abeels runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abeels efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abeels är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abeels är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Att avgöra om efternamnet Abeels eller något av de liknande efternamnen till Abeels kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abeels har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abeels, men med en gemensam rot.

 1. Abels
 2. Abells
 3. Abelas
 4. Abeles
 5. Abellas
 6. Abelos
 7. Ables
 8. Appels
 9. Abalos
 10. Abelsen
 11. Abelson
 12. Abiles
 13. Abillas
 14. Abilles
 15. Abilis
 16. Avbelj
 17. Abellás
 18. Abbeloos
 19. Abilez
 20. Ablaza
 21. Ablog
 22. Apples
 23. Aubeeluck
 24. Avalas
 25. Avalis
 26. Avalos
 27. Avilas
 28. Aviles
 29. Abeliuk
 30. Avlessi
 31. Apollus
 32. Ablack
 33. Abhelakh
 34. Abilski
 35. Apelski
 36. Ablak
 37. Avlis
 38. Aboelezz
 39. Ableson
 40. Abalasei