Efternamn AbelasAtt veta mer om Abelas efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abelas ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abelas.

Abelas efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abelas, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abelas är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abelas

Visa karta över efternamnet Abelas

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abelas i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abelas, så att vi kan få exakt information om alla Abelas som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abelas efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abelas efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abelas är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abelas i världen

 1. Argentina Argentina (46)
 2. Australien Australien (19)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (11)
 4. Sverige Sverige (3)
 5. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (1)
 6. Grekland Grekland (1)
 7. Israel Israel (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abelas runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abelas efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abelas är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abelas är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abelas genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abelas. Detta beror på att efternamnet Abelas ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abelas när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abelas.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abelas har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abelas som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abelas eller något av de liknande efternamnen till Abelas kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abelas har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abelas, men med en gemensam rot.

 1. Abeles
 2. Abellas
 3. Abelos
 4. Abels
 5. Abells
 6. Abalos
 7. Abeels
 8. Abiles
 9. Abillas
 10. Ables
 11. Avalas
 12. Avilas
 13. Abilis
 14. Ablak
 15. Abalasei
 16. Abelsen
 17. Abelson
 18. Abilez
 19. Abilles
 20. Ablaza
 21. Ablog
 22. Appels
 23. Apples
 24. Avalis
 25. Avalos
 26. Aviles
 27. Abeliuk
 28. Avbelj
 29. Abalaki
 30. Abellás
 31. Ablack
 32. Abhelakh
 33. Abbeloos
 34. Avlis
 35. Abolacia
 36. Abolacio
 37. Apolzan
 38. Avaloz
 39. Avilez
 40. Avilés