Efternamn AbelosAtt veta mer om Abelos efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abelos ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abelos.

Abelos efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abelos, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abelos är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abelos

Visa karta över efternamnet Abelos

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abelos i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abelos, så att vi kan få exakt information om alla Abelos som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abelos efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abelos efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abelos är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abelos i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (8)
 2. Israel Israel (7)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abelos runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abelos efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abelos är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abelos är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abelos. Detta beror på att efternamnet Abelos ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abelos när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abelos.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abelos har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abelos som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abelos kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abelos ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abalos
 2. Abelas
 3. Abeles
 4. Abels
 5. Abells
 6. Abeels
 7. Abellas
 8. Abelson
 9. Abiles
 10. Ables
 11. Ablog
 12. Avalos
 13. Abilis
 14. Abbeloos
 15. Abelsen
 16. Abilez
 17. Abillas
 18. Abilles
 19. Appels
 20. Apples
 21. Avalas
 22. Avalis
 23. Avaloz
 24. Avilas
 25. Aviles
 26. Abeliuk
 27. Avbelj
 28. Abellás
 29. Ablak
 30. Avlis
 31. Aplok
 32. Ableson
 33. Abalasei
 34. Ablaza
 35. Aboulhosn
 36. Avilez
 37. Avilés
 38. Apollus
 39. Abalaki
 40. Ablack