Efternamn AbelsenAtt veta mer om Abelsen efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abelsen ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abelsen.

Abelsen efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abelsen, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abelsen är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abelsen

Visa karta över efternamnet Abelsen

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abelsen i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abelsen, så att vi kan få exakt information om alla Abelsen som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abelsen efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abelsen efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abelsen är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abelsen i världen

 1. Norge Norge (677)
 2. Grönland Grönland (261)
 3. Danmark Danmark (74)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (51)
 5. Sverige Sverige (5)
 6. Färöarna Färöarna (3)
 7. Schweiz Schweiz (1)
 8. Nederländerna Nederländerna (1)
 9. Singapore Singapore (1)
 10. Ukraina Ukraina (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abelsen runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abelsen efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abelsen är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abelsen är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abelsen när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abelsen.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abelsen har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abelsen som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abelsen kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abelsen ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abelsen eller något av de liknande efternamnen till Abelsen kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abelsen har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abelsen, men med en gemensam rot.

 1. Abelson
 2. Abeles
 3. Abels
 4. Abalasei
 5. Abeels
 6. Abelas
 7. Abellas
 8. Abelos
 9. Abiles
 10. Abilez
 11. Abilles
 12. Ables
 13. Abeliuk
 14. Abilski
 15. Apelski
 16. Abells
 17. Ableson
 18. Abalos
 19. Abillas
 20. Ablaza
 21. Ablog
 22. Apolzan
 23. Appelgren
 24. Appels
 25. Apples
 26. Aviles
 27. Avilez
 28. Abilis
 29. Avbelj
 30. Abalaki
 31. Abellás
 32. Ablack
 33. Abhelakh
 34. Abbeloos
 35. Ablak
 36. Avillez
 37. Aboelezz
 38. Aboulker
 39. Abolacia
 40. Abolacio