Efternamn ávilesAtt veta mer om áviles efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet áviles ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet áviles.

áviles efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller áviles, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet áviles är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet áviles

Visa karta över efternamnet áviles

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest áviles i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet áviles, så att vi kan få exakt information om alla áviles som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån áviles efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med áviles efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om áviles är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest áviles i världen

 1. Puerto Rico Puerto Rico (5)
 2. Mexiko Mexiko (3)
 3. Argentina Argentina (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest áviles runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med áviles efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där áviles är det vanligaste efternamnet och i vilka länder áviles är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som áviles. Detta beror på att efternamnet áviles ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet áviles när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande áviles.

 1. Aviles
 2. Abiles
 3. Avilas
 4. Avilez
 5. Abeles
 6. Abilez
 7. Abilles
 8. Ables
 9. Apples
 10. Avalas
 11. Avalis
 12. Avalos
 13. Abilis
 14. Avilés
 15. Avlis
 16. Avillez
 17. Abalos
 18. Abeels
 19. Abelas
 20. Abellas
 21. Abelos
 22. Abels
 23. Abillas
 24. Appels
 25. Avaloz
 26. Avlessi
 27. Apollus
 28. Abells
 29. Abelsen
 30. Ablog
 31. Affleck
 32. Aflleje
 33. Avbelj
 34. Abellás
 35. Abilski
 36. Abbeloos
 37. Ablak
 38. Aboelezz
 39. Aplok
 40. Aboulker