Efternamn AabidAtt veta mer om Aabid efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aabid ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aabid.

Aabid efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aabid, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aabid är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aabid

Visa karta över efternamnet Aabid

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aabid i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aabid, så att vi kan få exakt information om alla Aabid som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aabid efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aabid efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aabid är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aabid i världen

 1. Marocko Marocko (3235)
 2. Indien Indien (2855)
 3. Pakistan Pakistan (670)
 4. Saudiarabien Saudiarabien (197)
 5. Filippinerna Filippinerna (90)
 6. Spanien Spanien (39)
 7. Kanada Kanada (10)
 8. Förenta staterna Förenta staterna (10)
 9. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (9)
 10. Schweiz Schweiz (3)
 11. Jemen Jemen (3)
 12. Algeriet Algeriet (2)
 13. Frankrike Frankrike (2)
 14. England England (2)
 15. Australien Australien (1)
 16. Belgien Belgien (1)
 17. Egypten Egypten (1)
 18. Indonesien Indonesien (1)
 19. Italien Italien (1)
 20. Mauretanien Mauretanien (1)
 21. Nederländerna Nederländerna (1)
 22. Norge Norge (1)
 23. Polen Polen (1)
 24. Qatar Qatar (1)
 25. Sverige Sverige (1)
 26. Tunisien Tunisien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aabid runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aabid efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aabid är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aabid är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aabid genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aabid. Detta beror på att efternamnet Aabid ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aabid när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aabid.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aabid har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aabid som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aabid kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aabid ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Aabid eller något av de liknande efternamnen till Aabid kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aabid har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aabid, men med en gemensam rot.

 1. Aabida
 2. Aabidi
 3. Abid
 4. Aabed
 5. Aaboud
 6. Abad
 7. Abaid
 8. Abbad
 9. Abd
 10. Abed
 11. Abeid
 12. Abida
 13. Abide
 14. Abidi
 15. Abud
 16. Apid
 17. Aabedi
 18. Apaid
 19. Abhid
 20. Aabade
 21. Abbud
 22. Abuid
 23. Abied
 24. Abit
 25. Aafedt
 26. Abada
 27. Abade
 28. Abadi
 29. Abadia
 30. Abadie
 31. Abadio
 32. Abady
 33. Abaida
 34. Abat
 35. Abati
 36. Abbadi
 37. Abbitt
 38. Abbot
 39. Abboud
 40. Abdi