Efternamn AabidaAtt veta mer om Aabida efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aabida ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aabida.

Aabida efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aabida, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aabida är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aabida

Visa karta över efternamnet Aabida

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aabida i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aabida, så att vi kan få exakt information om alla Aabida som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aabida efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aabida efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aabida är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aabida i världen

 1. Marocko Marocko (136)
 2. Pakistan Pakistan (115)
 3. Indien Indien (63)
 4. Spanien Spanien (23)
 5. Danmark Danmark (1)
 6. Frankrike Frankrike (1)
 7. Maldiverna Maldiverna (1)
 8. Saudiarabien Saudiarabien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aabida runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aabida efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aabida är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aabida är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aabida. Detta beror på att efternamnet Aabida ofta har genomgått mutationer.

 1. Aabid
 2. Aabidi
 3. Abida
 4. Abada
 5. Abaida
 6. Abid
 7. Abide
 8. Abidi
 9. Abda
 10. Aabed
 11. Aabedi
 12. Aabbada
 13. Aabade
 14. Abuda
 15. Aaboud
 16. Aafedt
 17. Abad
 18. Abade
 19. Abadi
 20. Abadia
 21. Abady
 22. Abaid
 23. Abata
 24. Abbad
 25. Abbadi
 26. Abbitt
 27. Abd
 28. Abdi
 29. Abdo
 30. Abdu
 31. Abdy
 32. Abed
 33. Abedi
 34. Abeid
 35. Abeidi
 36. Abeita
 37. Abieta
 38. Abitia
 39. Abito
 40. Abud