Efternamn AabadeAtt veta mer om Aabade efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aabade ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aabade.

Aabade efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aabade, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aabade är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aabade

Visa karta över efternamnet Aabade

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aabade i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aabade, så att vi kan få exakt information om alla Aabade som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aabade efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aabade efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aabade är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aabade i världen

 1. Iran Iran (10998)
 2. Indien Indien (12)
 3. Mauretanien Mauretanien (10)
 4. Brasilien Brasilien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aabade runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aabade efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aabade är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aabade är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aabade. Detta beror på att efternamnet Aabade ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aabade kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aabade ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abade
 2. Abbade
 3. Aabid
 4. Aabida
 5. Aabidi
 6. Abad
 7. Abada
 8. Abadi
 9. Abadie
 10. Abady
 11. Abate
 12. Abbad
 13. Abbadi
 14. Abbadie
 15. Abbate
 16. Abide
 17. Abbado
 18. Aabed
 19. Aabedi
 20. Aabbada
 21. Abde
 22. Aaboud
 23. Aafedt
 24. Abadia
 25. Abadio
 26. Abaid
 27. Abaida
 28. Abat
 29. Abata
 30. Abati
 31. Abato
 32. Abbati
 33. Abbiate
 34. Abd
 35. Abdi
 36. Abdo
 37. Abdu
 38. Abdy
 39. Abed
 40. Abedi