Efternamn AbadioAtt veta mer om Abadio efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abadio ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abadio.

Abadio efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abadio, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abadio är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abadio

Visa karta över efternamnet Abadio

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abadio i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abadio, så att vi kan få exakt information om alla Abadio som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abadio efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abadio efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abadio är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abadio i världen

 1. Brasilien Brasilien (2519)
 2. Guatemala Guatemala (30)
 3. Israel Israel (12)
 4. Peru Peru (5)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (4)
 6. Burkina Faso Burkina Faso (1)
 7. Indonesien Indonesien (1)
 8. Niger Niger (1)
 9. Pakistan Pakistan (1)
 10. Ryssland Ryssland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abadio runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abadio efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abadio är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abadio är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abadio. Detta beror på att efternamnet Abadio ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abadio när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abadio.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abadio kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abadio ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abadi
 2. Abadia
 3. Abadie
 4. Abad
 5. Abada
 6. Abade
 7. Abady
 8. Abaid
 9. Abaito
 10. Abati
 11. Abato
 12. Abbadi
 13. Abbadie
 14. Abdi
 15. Abdo
 16. Abdoo
 17. Abedi
 18. Abidi
 19. Abbado
 20. Abdii
 21. Avadi
 22. Abudi
 23. Abdiu
 24. Abait
 25. Abaidia
 26. Abdie
 27. Aabid
 28. Aabidi
 29. Abaida
 30. Abat
 31. Abata
 32. Abate
 33. Abbad
 34. Abbati
 35. Abd
 36. Abdou
 37. Abdow
 38. Abdu
 39. Abdy
 40. Abed