Efternamn AbaidiaAtt veta mer om Abaidia efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abaidia ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abaidia.

Abaidia efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abaidia, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abaidia är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abaidia

Visa karta över efternamnet Abaidia

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abaidia i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abaidia, så att vi kan få exakt information om alla Abaidia som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abaidia efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abaidia efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abaidia är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abaidia i världen

 1. Algeriet Algeriet (4343)
 2. Frankrike Frankrike (178)
 3. Papua Nya Guinea Papua Nya Guinea (13)
 4. Belgien Belgien (10)
 5. Qatar Qatar (9)
 6. Tunisien Tunisien (4)
 7. Kanada Kanada (1)
 8. Schweiz Schweiz (1)
 9. Tjeckien Tjeckien (1)
 10. England England (1)
 11. Ryssland Ryssland (1)
 12. Venezuela Venezuela (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abaidia runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abaidia efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abaidia är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abaidia är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abaidia genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abaidia. Detta beror på att efternamnet Abaidia ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abaidia när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abaidia.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abaidia kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abaidia ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abaidia eller något av de liknande efternamnen till Abaidia kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abaidia har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abaidia, men med en gemensam rot.

 1. Abadia
 2. Abaida
 3. Abada
 4. Abadi
 5. Abadie
 6. Abadio
 7. Abaid
 8. Abaitua
 9. Abeidi
 10. Abida
 11. Abidi
 12. Abitia
 13. Abeitia
 14. Aabida
 15. Aabidi
 16. Abad
 17. Abade
 18. Abady
 19. Abaito
 20. Abata
 21. Abati
 22. Abbadi
 23. Abbadie
 24. Abdi
 25. Abedi
 26. Abeid
 27. Abeita
 28. Abeitua
 29. Abeytia
 30. Abid
 31. Abide
 32. Abieta
 33. Aboudi
 34. Apoitia
 35. Avitia
 36. Abda
 37. Apaita
 38. Apatia
 39. Apidi
 40. Apaid